Τρόποι Πληρωμής queendom.gr

 

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας, η επιχείρηση διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας, θα κληθείτε να επιλέξετε έναν από αυτούς:

Α. Πληρωμή με αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στον υπάλληλο courier που θα σας την παραδώσει.

Η μέθοδος της αντικαταβολής ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη όταν το σύνολο της παραγγελίας είναι μεγαλύτερο από κάποιο ποσό (500,00 ευρώ).

Β. Πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα
(ισχύει μόνο για την πόλη της Καρδίτσας)

Για τις παραγγελίες που αφορούν Αγοραστές από την πόλη της Καρδίτσας, η Εταιρεία δίνει την δυνατότητα της εξόφλησης της παραγγελίας κατά την παραλαβή από το κατάστημα (με μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα).

Γ. Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη κάρτα
Αν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα, θα μεταφερθείτε μέσω ανακατεύθυνσης (re-direction) στο σύστημα της τράπεζας, όπου και θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον αριθμό και τον τύπο της κάρτας, το ονοματεπώνυμο του κατόχου, την ημερομηνία λήξης και τον Κωδικό Επαλήθευσης. Η πληρωμή με πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα γίνεται σε συνεργασία με την τράπεζα "Everypay - Ίδρυμα Πληρωμών", η οποία και διαβεβαιώνει για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Διαδικασία πληρωμής :
-Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής “Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα” και θα μεταφερθείτε αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών της τράπεζας "Everypay - Ίδρυμα Πληρωμών".
-Εκεί επιβεβαιώνετε τo ποσό της οφειλής σας και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας
-Άμεσα θα ενημερωθείτε για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας και θα επιστρέψετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Προσοχή : Η Εταιρεία μας ούτε επεμβαίνει ούτε έχει κάποια σχέση με την παραπάνω ηλεκτρονική διαδικασία πληρωμής, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η συνεργαζόμενη τράπεζα. Ως εκ τούτου, δεν είναι σε θέση να αποθηκεύει ή να επεξεργάζεται στοιχεία καρτών. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν, οφείλετε να επανεισάγετε τον αριθμό της κάρτας σας .

Υπογραμμίζεται ότι η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τους όρους χρήσης προσωπικών δεδομένων, που υιοθετούν οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί, με τους οποίους συνεργάζεται για την ολοκλήρωση των σχετικών συναλλαγών όπως επίσης δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης καρτών καθώς με την εισαγωγή των απαιτούμενων στοιχείων κάρτας ο ενδιαφερόμενος δηλώνει ρητώς ότι έχει το νόμιμο δικαίωμα χρήσης αυτής.

Στην περίπτωση, κατά την οποία η συναλλαγή, η οποία διενεργείται μέσω της κάρτας, απορριφθεί για οιονδήποτε λόγο από την εκδούσα τράπεζα ή το δίκτυο της πιστωτικής κάρτας, η αγορά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και θα πρέπει εναλλακτικά να επιλεγεί κάποιος άλλος τρόπος πληρωμής.

Ουδεμία ευθύνη βαρύνει την Εταιρεία στις περιπτώσεις εκείνες, κατά τις οποίες η χρέωση ή δέσμευση ποσού στην κάρτα δεν πραγματοποιηθεί με υπαιτιότητα του Παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών ή του Παρόχου Διαδικτυακών Υπηρεσιών (Internet Service Provider ή ISP) της τραπέζης. Ενδεικτικά αναφέρονται οι περιπτώσεις της Αστοχίας υλικού (hardware) ή λογισμικού (software), αλλά και της μη έγκαιρης ενημέρωσης της Εταιρείας για ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Δ. Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τραπεζικό έμβασμα σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς :

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK
    • IBAN: GR3301403200320002002020858
    • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΤΑΘΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

θα αποστείλουμε την παραγγελία σας μόλις δούμε την κατάθεση σας.

Προσοχή στην ορθή συμπλήρωση του IBAN, την επιβεβαίωση του δικαιούχου καθώς και την αναγραφή του αριθμού παραγγελίας (ID) σαν αιτιολογία όταν επιλέξετε αυτή την μέθοδο πληρωμής.

Διαβάστε όλους τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος : εδώ